Activiteiten Meraner Land


De regio Meraner Land is een regio die volop variatie biedt. Zowel ontspannen als actieve activiteiten zult u hier vinden.

Thermen Meran


Een belevenis die in uw vakantie niet mag ontbreken is een bezoekje aan de Thermen van Meran. Het thermenpark is gelegen in het centrum van de stad en is vijf hectare groot. U vindt hier zowel zwembaden als bronbaden en stroombanen. Ook Kneippbaden, vele sauna's en Fitnessfaciliteiten  zijn te vinden in het complex. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een schoonheidsbehandeling of een massage.


Een belevenis die in uw vakantie niet mag ontbreken is een bezoekje aan de Thermen van Meran


Thermen Meran is van mening dat gezondheid het meest waardevolle bezit is dat wij kunnen hebben. Het personeel van de thermen staat u graag ten dienst om u een programma te bieden ter bevordering van een gezond lichaam. De oase van wellness brengt een gevoel van rust in de drukte van alledag.


Thermen Meran is van mening dat gezondheid het meest waardevolle bezit is dat wij kunnen hebben.


Het saunacomplex is van maandag tot vrijdag geopend van 13.00h tot 22.00h. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 09.00h tot 22.00h. De binnenzwembaden zijn geopend van 09.00h tot 22.00h. De buitenzwembaden zijn alleen in de zomer geopend van 09.00h tot http://www.meranerland.com/nl/actief/20.00h. Een dagkaart voor het gehele complex, zowel binnen als buiten, bedraagt van maandag tot vrijdag €23,00 voor volwassenen en €10,00 voor kinderen. In het weekend betaalt een volwassene €25,00 voor een dagkaart en kinderen betalen €12,00 voor een dagje ontspanning.


Ook Kneippbaden, vele sauna's en Fitnessfaciliteiten  zijn te vinden in het complex. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een schoonheidsbehandeling of een massage.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het thermencomplex. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen op hun website.

Terme Merano
Piazza Terme 9
39012 Merano
Telefoon: 0039 0473 252 000
E-mail:    info@termemerano.it
Website:    http://www.termemerano.it


Een belevenis die in uw vakantie niet mag ontbreken is een bezoekje aan de Thermen van Meran. Het thermenpark is gelegen in het centrum van de stad en is vijf hectare groot.

Golf in het zuiden van Tirol


De golfbanen van Zuid Tirol staan zowel bij professionele als recreatieve golfers hoog aangeschreven. De golfbanen zijn veelal gebouwd in de stijl van de omgeving. Door het mediterrane klimaat in de regio is er een lang speelseizoen. De banen zijn namelijk van februari tot december bespeelbaar.


De golfbanen van Zuid Tirol staan zowel bij professionele als recreatieve golfers hoog aangeschreven. De golfbanen zijn veelal gebouwd in de stijl van de omgeving.


In Lana vindt u een 9-holes golfbaan, omringd door prachtige fruitteeltgebieden met wijnstokken en appelbomen. Doordat de baan vrij vlak is, wordt deze over het algemeen gezien als een goed te bespelen baan. Het is tevens mogelijk om golfles te volgen op de golfbaan.

Golf Club Lana
Brandisweg 13
I-39011 Lana
Telefoon: 0039 0473 564 696


In Lana vindt u een 9-holes golfbaan, omringd door prachtige fruitteeltgebieden met wijnstokken en appelbomen.


Het plaatsje Passeier, in de nabijheid van Mern, heeft u een royale 18-holes golfbaan te bieden. De golfbaan heeft een totale lengte van 5719 meter, wat erg lang is voor golfbegrippen. Geniet hier van volop golfplezier in een mooie omgeving.

Golf Club Passeier-Meran
Kellerlahne 3
I-39015 St. Leonhard in Passeier
Telefoon: 0039 0473 641488


Het plaatsje Passeier, in de nabijheid van Mern, heeft u een royale 18-holes golfbaan te bieden. De golfbaan heeft een totale lengte van 5719 meter, wat erg lang is voor golfbegrippen.


Het Touriseum


In Meran vindt u het Touriseum, het museum voor toerisme. In dit museum krijgt u, via een parcours langs 20 themagebonden ruimtes,  een indruk van 200 jaar toeristische geschiedenis in het Merander Land. Naast dit parcours zijn er verschillende sculpturen en vele tentoonstellingsstukken te bewonderen.


In Meran vindt u het Touriseum, het museum voor toerisme. In dit museum krijgt u, via een parcours langs 20 themagebonden ruimtes,  een indruk van 200 jaar toeristische geschiedenis in het Merander Land.


Het museum is nauw verbonden met keizerin Elisabeth van Oostenrijk, doordat het gevestigd is in de logeerruimten van de keizerin tijdens haar verblijven in Meran. U vindt het museum bij kasteel Trauttmansdorff in het zuidwesten van Meran.

Wanneer u het museum wilt bezoeken, is dit mogelijk van april tot november van 09.00h tot 18.00h. Eventueel zijn rondleidingen buiten deze periode ook mogelijk, na overleg met het Touriseum. Het museum is ook toegangbaar voor rolstoelen, zodat ook minder invalide mensen het museum kunnen bezichtigen. De entree bedraagt €10,20 per volwassene. Scholieren, studenten en minder valide mensen betalen €7,50 per persoon. Kinderen tot zes jaar kunnen het museum gratis bezoeken.


In Meran vindt u het Touriseum, het museum voor toerisme. In dit museum krijgt u, via een parcours langs 20 themagebonden ruimtes,  een indruk van 200 jaar toeristische geschiedenis in het Merander Land.