Geld verdienen tijdens uw vakantie


Op vakantie en geld verdienen? Wie wil dat niet?

U bent op vakantie in één van de Alpenlanden. U raakt in gesprek met de eigenaar van de accommodatie waar u verblijft en maakt hem of haar zo enthousiast voor één van onze websites, dat men ook een vermelding wil op deze sites. U neemt vervolgens contact op met Touristic Marketing Solutions, meldt deze potentiële partner aan. Wij nemen contact op en indien men als partner aan ons bedrijf wordt verbonden, ontvangt u 50 euro op uw bankrekening gestort. Wie wil dat niet…………….???

Partners
TMS werkt met zogenoemde partners. Dit zijn accommodatiehouders die zich in de Alpen bevinden. De meeste accommodaties in de Alpen staan vermeld op onze website. Echter zijn niet alle accommodaties uitgerust met een compleet ingevuld profiel. Dit heeft te maken met het feit dat deze accommodatie nog geen partner is van TMS. Voor een relatief klein bedrag kunnen deze accommodaties worden vermeld op onze website. Indien het u lukt om een accommodatiehouder aan ons te verbinden levert u dit € 50,00 euro op!

Werkwijze;
Laat de accommodatiehouder de website zien en maak hem of haar enthousiast voor dit geweldige initiatief.  Indien de accommodatie te kennen geeft mee te willen doen, dan stuurt u ons een e-mail met de gegevens van de accommodatie. Vervolgens sturen wij een blanco exemplaar rechtstreeks naar de accommodatie houder. Vermeld in de mail uw naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, en natuurlijk uw bankrekening nummer waar wij het geld naar moeten overmaken. U ontvangt het bedrag zodra het intake formulier te samen met een correct ingevuld contract en de betaling aan ons is voldaan. U heeft ten allen tijde controle want als de accommodatie een uitgebreide vermelding heeft weet u dat u € 50,00 krijgt overgemaakt.

Let op wij accepteren alleen compleet ingevulde intake formulieren inclusief een origineel ondertekend contract met firma stempel.