Golfen in de Alpen

Heerlijk golfen in de Alpen
Wist u dat golf een van de snelst groeiende sporten in Europa is? In sommige landen is golfen zelfs al volkssport nummer 1! Als u wilt golfen in de Alpen dan zijn er vele banen waar u zich kunt uitleven. Gezellig met vrienden of toch lekker even alleen op de golfbaan proberen je eigen record te verbeteren: pure ontspanning, midden in de natuur. Daarom is golfen in de Alpen zo heerlijk!Golfen in de Alpen: prachtig uitzicht!
Wat is er nu mooier dan deze edele sport te bedrijven in een overweldigend Alpenpanorama? Terwijl je de afstand tot de hole inschat zie je in het verlengde daarvan de mooiste naaldbossen tegen de berghelling of de besneeuwde toppen. Dit geeft natuurlijk een extra dimensie aan deze prachtige sport. Veel golfbanen in de Alpen liggen op terreinen die de glooiingen van de omliggende bergen volgen. Dit zorgt ervoor dat golfen in de Alpen een extra uitdaging krijgt.

Waar gaat u golfen in de Alpen?
Wij proberen u een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de golfmogelijkheden in de Alpen. Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe golfbanen. Deel uw gouden stek voor golfen in de Alpen met ons via de contactknop. Uw medegolfers zullen er blij mee zijn!